Kom i hälsomässig balans

KOM I HÄLSOMÄSSIG BALANS

 

Att omega 3 är bra för hälsan vet du säkert redan?! Men visste du att balansen mellan omega 3 och omega 6 spelar en nyckelroll för huruvida vi utvecklar kroniska inflammationer i våra kroppar?

 

Många människor, inklusive eventuellt du har idag problem med kroniska inflammationer. Kanske utan att veta om grundorsaken lider många av symtom som t.ex. allergier, astma, hjärntrötthet, depressioner, hjärt- och kärlsjukdomar, mag- och tarmproblem, har drabbats av cancer, ledvärk, stelhet och värk i muskler, övervikt m.m.

 

Går du till sjukvården med en inflammatorisk sjukdom får du antiinflammatoriska läkemedel. Dessa kan dämpa symtomen, men aldrig komma åt grundorsaken som handlar om en obalans mellan de livsnödvändiga fettsyrorna omega 3 och omega 6.

 

Många äter redan kosttillskott i form av omega 3, men tyvärr är det inte så många som har koll på om det kosttillskott de äter skapar ett bra upptag av omega 3 i deras kroppar. Många omega 3-kosttillskott är nämnligen redan härskna redan vid intag, eller härsknar på vägen ut till cellen och gör då mer skada än nytta i kroppen.

 

Ut och In kan dock hjälpa dig få exakt kolla på vilken balans du har i din kropp och även hjälpa dig få ordning på balansen!

 

Det är dags att säga hejdå till kroniska inflammationer som orsakar så mycket onödigt lidande!

 

Kontakta Ut och In redan idag och boka in ett möte och börja resan mot ett friskare liv!

 

 

 

 

Nyhagenvägen 10

428 35 KÅLLERED.

 

Herkulesvägen 7

431 64 MÖLNDAL

 

Sisjövägen 601

436 38 ASKIM