OM

I KORTHET:

 

Ägare av företaget:

Åsa Lindström.

 

Företaget startade:

Januari 2012.

 

Erbjuder:

Konditions- och styrketräning utomhus, året om i Kållered Mölndal och Sisjön.

 

Kontaktuppgifter:

Ut och In.

Mailadress:

[email protected]

 

Godkänd för F-skatt.

Sagt om Ut och In:

Tomas, 32 år:

"Genom att träna utomhus med Ut och In klarar jag av mitt arbete bätre och lyckas klara livpusslet enklare. Det är så härligt att få träna med underbara människor i en fantastisk miljö."

 

Christina, 47 år:

Att träna med Ut och In är superkul och inspirerande. Att passen genomförs utomhus dessutom är en enorm bonus. Ut och In har en stor variation på passen och passen leds av proffsiga och inspirerande instruktörer."

 

Andreas, 36 år:

"Känslan efter ett uppfriskande utomhuspass är oslagbar! Man känner sig lite bättre än resten av befolkningen som tränar inomhus eller inte alls när man tränar utomhus."

 

Ingela, 54 år:

"Att träna utomhus med Ut och In är bland det bästa och det roligaste jag gör, passen är veckans höjdpunkter! Det är friskt och härligt och Ut och In har nått för alla."

OM FÖRETAGET

Ut och In startade i januari 2012 och erbjuder olika träningsformer utomhus i naturen året om, i alla väder i Kållered, Mölndal och Sisjön.

 

Ut och In vänder sig i till dig som tycker om att träna kondition och styrka utomhus i naturen tillsammans med andra, och som vill träna miljövänligt.

 

I dagsläget kan Ut och In erbjuda träningsformerna:

 

 

Om så önskas kan även Ut och In erbjuda träning för företag och privata grupper. Företaget eller gruppen bestämmer då tid och plats. För mer information och prisuppgifter, kontakta Ut och In.

 

Personen bakom

Ut och In

 

Mitt namn är Åsa Lindström och jag är ägare av företaget Ut och In, samt grundare av träningskonceptet MaPa. MaPa är en förkortning av mamma och pappa och alla MaPa-pass har någon anpassning till barnfamiljer.

 

Jag är född och uppvuxen i Leksand, Dalarna med naturen in på knuten och älskar att vara aktiv utomhus. Jag flyttade till Göteborg 2006 och till Kållered 2008.

 

Har varit idrottsligt aktiv sedan jag var runt 9 år. Jag provat på idrotter som orientering, mountainbike, löpning, multisport, och längdskidor och de olika passen Ut och In erbjuder är bland annat influerade av dessa idrotter.

 

Under en period tävlade jag på elitnivå inom orientering. Jag älskar att träna och framförallt att utföra konditionsidrotter, samt att röra på mig till musik.

 

Själv tränar jag i dagsläget mestadels löpning, cykling samt styrketräning. Får jag möjligheten ställer jag även upp på olika motionslopp inom löpning, jag älskar att tävla.

 

Jag har arbetat som lärare inom ämnet idrott och hälsa sedan 2005. Arbetade 1 år i Mora och sedan 2006 arbetar jag på en skolan i Göteborg.

 

Behärskar teckenspråk flytande då min bror är döv. Om så önskas kan därför alla träningspass ske på teckenspråk.

 

 

Utbildningar:

  • 1997-1999. Barn och fritidsprogrammet; Leksands Gymnasium.
  • 2000-2005. Grundskollärare skolår 4-9, med ingångsämne idrott och hälsa; högskolan Dalarna i Falun 180 p.
  • 2003. Diplomerad massör, Svensk klassisk massage; Friskvårdsgruppen.
  • 2006.Teckenspråkskurs, Etapp 6, Västanviks folkhögskola, Leksand.
  • 2008. Hälsoinspiratör; Hälsoteket, Västra Frölunda.
  • 2012. Certifierad CrossNature-instruktör; Naturlig Träning och Hälsa, Stockholm.
  • 2015. MammaMage workshop; MammaMage AB, Stockholm.
  • 2015. Diplomerad MammaUte-instruktör; MammaMage AB, Stockholm.
  • 2016. Certifierad Pl. kostrådgivare. Paleo Institute AB. Göteborg.

 

 

 

Nyhagenvägen 10

428 35 KÅLLERED.

 

Herkulesvägen 7

431 64 MÖLNDAL

 

Sisjövägen 601

436 38 ASKIM