VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor:

Varför ska man anmäla sig till passen?

 

För att ett pass genomföras måste minst 3 personer anmäla sig till passet. Kommer det ej in några anmälningar ställs passet in. Skulle det vara så att endast en person anmäler sig kontaktas denna person gällande att passet har ställts in. Ut och in försöker även, i så stor utsträckning som möjligt anpassa passen till vilka som kommer till passen. Genom att anmäla sig kan passen bli mer givande och effektiva för de som kommer.

 

 

Varför ska man anmäla 4 h/24 h före passet går av stapeln:

 

Varje pass Ut och In erbjuder är unikt med ett varierande innehåll från gång till gång beroende på hur många som deltar på passet, väderförhållandena m.m. Tid för att förbereda passen behövs därför.

 

Om enbart en person anmäler sig till passen behöver denna person få information om att passet är inställt i god tid innan passet går av stapeln.

 

 

Varför skall man ha med sig sittunderlag/ liggunderlag?

 

Det är inte ett måste att ha med sig sittunderlag/liggunderlag, men flera av passet har övningar där man ligger på marken och vill man då inte bli smutsig är det bra att man har med sig ett sittunderlag/liggunderlag att vara på. Det kan även vara skönare att vara på ett sittunderlag/liggunderlag än direkt på marken.

 

 

Är klippkorten personliga?

 

Nej, det är dem ej. Det går utmärkt att flera personer delar på klippkorten.

 

 

Jag vill träna med Ut och In, men kan inte få barnvakt till mina barn, kan de följa med på passen?

 

Under MaPa WorkOUT och Challenge Ute går det utmärkt att ha med sig barn. Alla ansvarar dock för sina egna barn under passet.

 

 

Varför genomförs inte alla pass varje vecka?

 

Alla pass Ut och In erbjuder leds av en och samma person och personen i fråga har barn. Dessa barn bor hos personen i fråga varannan vecka och då måste schemat anpassas efter detta.

 

 

Nyhagenvägen 10

428 35 KÅLLERED.

 

Herkulesvägen 7

431 64 MÖLNDAL

 

Sisjövägen 601

436 38 ASKIM