OM WorkOUT

 

TRÄNINGEN

WorkOUT

Ut och In erbjuder den utmanande och härliga träningsformen WorkOUT där du både får möjligheten att utveckla din styrka samt din kondition tillsammans med andra. Alla pass genomförs utomhus, året om, detta är alltså det perfekta passet för dig som vill träna i grupp, men som inte lockas av att göra detta inom 4 väggar, som älskar frisk luft och natur.

 

Anmälan till samtliga pass sker via mail:

 

 

Önskar du deltaga på något av de pass Ut och In erbjuder behöver anmälan göras senast 2 timmar innan det aktuella passet genomförs.

 

Minst 1 personer måste anmäla sig för att passet skall genomföras.

 

Låt dig inspireras till att komma igång med träningen, eller berika den träning du redan utför i dagsläget tillsammans med Ut och In. Kom och testa, kanske redan idag?

 

Plats: Nyhagenvägen 10, i Kållered. Samling sker vid Torrekullagårdens entré.

Dag: Måndagar.

Tid: 19.00-20.00.

 

Om så önskas kan alla pass ske på teckenspråk.

 

 

WORKOUT

WorkOUT är en funktionell och effektiv träningsform utomhus, året om som omfattar både styrka och kondition. Man använder inga redskap, utan utnyttjar det som finns i den utomhusmiljö där man befinner sig, samt använder varandra som motvikter. De olika förutsättningarna i form av terräng, väder och underlag ger en naturlig variation som är både effektiv och rolig.

 

Passet är 60 minuter långt, inklusive uppvärmning och stretching. Passet är konstruerat så att man ska kunna utmana sig själv, oavsett vilken nivå man befinner sig på. Rekommendationen är dock att man skall kunna jogga i ca 2 km för att det ska kännas roligt att delta.

 

Konceptets övningar är enkla och kräver enbart lite koordinationsförmåga. Konditionsövningarna bygger på kortare intervaller och backlöpning, samt andra pulshöjande övningar där varje deltagare kan anpassa intensiteten efter egen förmåga.

 

Under passet rekommenderas att du har med dig:

 • Liggunderlag/sittunderlag
 • Vattenflaska/vätskebälte.
 • Oömma kläder som passar för aktuellt väder.

 

Då vi förflyttar oss under passet kan det även vara bra att ha med sig en ryggsäck.

 

Ut och In rekommenderar att man har oömma kläder på sig. Det uppstår sällan bestående skador på kläderna man använder under passen, men man får räkna med att kläderna kan bli, både blöta och smutsiga.

 

I konceptet ingår 8 olika pass där varje pass har ett namn med koppling till orter i Dalarna (detta då grundaren av WorkOUT är från Dalarna) och då ett specifikt innehåll.

 

Passens namn är:

 • Borlänge - Ett pass i stationsform i Torrekullas utegym.

 

 • Rättvik - Ett pass där man jobbar två och två och utmanar varandra.

 

 • Tällberg - Ett pass där vi jobbar med stegringar i alla övningar.

 

 • Leksand - Ett lekfyllt pass i skog och mark.

 

 • Smedjebacken - Backarna står i fokus under detta pass.

 

 • Sjugare - Sju olika övningar där du utmanar dig genom att bestämma antal repetitioner.

 

 • Klockarbo - Pass i stationsform där en station styr hur länge man arbetar på de andra stationerna.

 

 • Torsång - Ett pass till musik i Tabataform med fokus på styrketräning.

 

Kom och prova på och bekanta dig med exakt vad varje pass innebär i praktiken!

 

Ut och In kan även erbjuda träning för företag och privata grupper. Företaget, eller gruppen bestämmer då tid och plats i samråd med ledaren. För mer information och prisuppgifter, kontakta Ut och In.

 

Kanske har det uppstått frågor du vill ha svar på. Det går då utmärkt att höra av sig med dessa frågor till Ut och In via mail; [email protected]. Kolla dock först om du kan hitta svaret på dina funderingar här.

Nyhagenvägen 10

428 35 KÅLLERED.

 

Prytzgatan 5 A

431 31 MÖLNDAL.