OM Mama WorkIN'

 

OM

Mama WorkIN'

 

Träningsformen Mama WorkIN' vänder sig till dig som främst är nybliven mamma och som vill komma igång med träningen, återuppta träningen eller fortsätta träningen efter avslutad graviditet. Vi tränar i mindre grupper, där alla får individuell hjälp, för att säkerställa resultat, oavsett utgångsläge. Få naturligt stöd av andra i samma situation och aktivera dig fysiskt på samma gång.

 

Träningen sker inomhus stora delar av säsongen (är det fint väder är vi dock utomhus, samling sker dock alltid vid Saaxsa Wellness lokal) i Saaxsa Wellness lokal, Prytzgatan 5 A i Mölndal och varje pass är 50 minuter.

 

Med hjälp av vår egen kroppsvikt och redskap tränar vi rörlighet, flexibilitet, styrka och kondition. Vi arbetar med funktionella rörelser för hela kroppen som kommer att göra dig stark i din vardag som nybliven mamma.

 

Barn är självklart varmt välkomna att följa med på passet!

 

 

Bokning till passen sker via mail (senast 2 timmar innan passet startar):

 

[email protected]

 

Känner du dig osäker om du är redo för att deltaga på passet Mama WorkIN' och även osäker gällande hur din kropp återhämtat sig efter graviditeten? Då rekommenderar Ut och In starkt att du tar kontakt med Ut och In så vägleder vi dig till en MammaMagetränare som kan undersöka om du är redo:

 

 

Plats: Prytzgatan 5A , Mölndal. Samling sker vid Saaxsa Wellness lokal.

Dag: Onsdagar.

Tid: 09.40-10.30.

 

Om träningsformen;

Mama WorkIN' grundar sig på naprapaten och experten inom mammahälsa Katarina Woxneruds syn på hur man bör träna efter en avslutad graviditet.

  • träning utan prestation, eller tävling.
  • att bygga upp kroppen inifrån och ut.
  • att stärka djupa muskler och samtidigt stärka andra viktiga muskler som säte, rygg och skuldror.
  • att få en stegvis övergång från MammaMage-appen till mer helhetsträning där både styrka och kondition ingår (ej löpning).

 

Starta alltid, innan du börjar träna Mama WorkIN' med att ladda ner appen MammaMage. När du kommit till nivå 4 i MammaMage-appen och blivit godkänd av din barnmorska/läkare när du gjort din efterkontroll är du redo för att anta nästa utmaning i strävan efter att åter stärka upp kroppen efter graviditeten. Då kan du börja deltaga på passet Mama WorkIN'.

 

När du är med på passet gör du detta ledd av Ut och In:s instruktör Åsa Edfast som är utbildad av företaget MammaMage.

 

 

 

 

 

 

Nyhagenvägen 10

428 35 KÅLLERED.

 

Prytzgatan 5 A

431 31 MÖLNDAL.