LR HEALTH AND BEAUTY

LR HEALTH AND BEAUTY SYSTEMS

 

Information om LR Health & Beauty systems:

 

LR Health & Beauty Systems är ett av de mest framgångsrika direktförsäljningsföretagen i världen. Företaget säljer allt från hälsoprodukter, förbrukningsprodukter som tvålar och schampo, kosmetika, parfymer och mycket mycket mer.

 

Kontakta Ut och In för mer information hur du beställer produkter, eller om du vill boka in en visning av produkterna: [email protected].

 

Hälsa

 

LR's produktsortiment av kosttillskott är perfekt matchat till kundernas behov. Värdefulla ingredienser och skonsam hantering står alltid i fokus vid framställningen av dessa produkter.

 

Ta del av produktkatalogen "Hälsa".

 

Kosmetik och parfymer

 

Genom användning av moderna teknologier och innehållsämnen sätter LR sedan många år tillbaka standarder på området ansikts- och kroppsvård. Upptäck våra storsäljare: Funktionell hudvård med Microsilver, anti-aging med bevisad effektivitet, certifierade Aloe-Vera-produkter, hårvård i professionell kvalitet och make-up av hög klass.

 

LR har etablerat sig som en ledande partner inom designparfymer världen over. LR har vunnit förtroende hos många superstjärnor och fått tillverka deras egna och personliga parfymer. Bruce Willis, hans fru Emma Heming-Willis och Karolina Kurkova – de är alla en del av den bländande Starbox-familjen tillsammans med sympatiska Cristina Ferreira från Portugal och modedesignern Guido Maria Kretschmer. Ta del av produktkatalogen "Kosmetik och parfymer".

 

Aktuellt just nu:

 

Varje månad kommer LR Health & Beauty ut med en katalog med spännande och mycket prisvärda erbjudanden på utvalda produkter.

 

Ta del av månadens erbjudanden i produktkatalogen för januari.

 

Vill du också sälja dessa fantastiska produkter? Kontakta då Ut och In för mer information; [email protected].

 

 

 

 

 

 

Nyhagenvägen 10

428 35 KÅLLERED.

 

Herkulesvägen 7

431 64 MÖLNDAL