Kom i hälsomässig balans

KOM I HÄLSOMÄSSIG BALANS


Att omega 3 är bra för hälsan vet du säkert redan?! Men visste du att balansen mellan omega 3 och omega 6 spelar en nyckelroll för huruvida kroppens cellers välmående och vårat välmående?


Många människor i dagens samhälle, inklusive kanske även du lider av någon form av livstilsrelaterad åkomma, eller sjukdom. Kanske utan att veta om att grundorsakerna lider många i samhället av symtom som t.ex. allergier, astma, hjärntrötthet, depressioner, hjärt- och kärlsjukdomar, mag- och tarmproblem, ledvärk, stelhet och värk i muskler, övervikt m.m.


Går du till sjukvården med en livsstilsrelaterad sjukdom får du ofta antiinflammatoriska läkemedel. Dessa kan dämpa symtomen, men aldrig komma åt en av grundorsaken som i många fall handlar om en obalans mellan de livsnödvändiga fettsyrorna omega 3 och omega 6.


Många äter redan kosttillskott i form av omega 3, men tyvärr är det inte så många som har koll på om det kosttillskott de äter skapar ett bra upptag av omega 3 i deras kroppar. Många omega 3-kosttillskott är nämnligen redan härskna redan vid intag, eller härsknar på vägen ut till cellen och gör då mer skada än nytta i kroppen. För att ett omega 3 kosttillskott skall fungera måste tillskottet innehålla höga halter av polyenoler som fungerar som antioxidant och hindrar fettsyran från att härskna på sin resa ut till kroppens alla celler.


Ut och In kan dock hjälpa dig få exakt kolla på vilken balans du har i din kropp och även hjälpa dig få ordning på balansen!


Det är dags att säga hejdå till livstilsrelaterade åkommor och sjukdomar som orsakar så mycket onödigt lidande!


Kontakta Ut och In redan idag och boka in ett möte och börja resan mot ett friskare liv!


info@utochin.se
E-mail: info@utochin.se