KULLANCAKE

KULLANCAKE


-Raw-tårtor för beställning-

Vad är raw-food?

Sammanfattningsvis kan man säga att raw food är råvaror som inte har upphettats till mer än 42-47 grader C. På svenska kallas det även för råkost, eller levande föda. Det är en kost baserad på frukter, grönsaker, frön, nötter, alger och oljor. Man använder sig även av groddar, superfoods, bär, svampar och örter. Råvarorna hanteras med metoder som blötläggning, torkning, mixning och centrifugering. En del äter även råa animaliska produkter. Kosten grundar sig i tanken att en stor del av näringen försvinner när man processar mat, och genom att inte tillaga födan så ser man till att näringen i maten är optimal. Man får också lätt i sig mer vätska än tidigare, då den fortfarande finns kvar i maten och är lättare för kroppen att ta upp än den vätska vi dricker.


Om KullanCake

Traditionella bakverk är oftast fyllda med vitt socker och vetemjöl som ej tillför mycket näring till våra kroppar, istället har socker och vetemjöl en negativ inverkan på vår kropp och vår hälsa.


KullanCake erbjuder därför ett hälsosammare dessertalternativ. Lika goda,  om inte ännu godare tårtor smakmässigt, men utan raffinerat socker, mejeriprodukter, ägg samt vetemjöl.


Lägg din beställning redan idag!


Välj mellan fyra olika raw-tårtor:


 • Raw chokladtårta med hallontopping:  • Raw morotskakatårta:
  • Raw kolatårta med chokladtopping:


  • Raw frozen jordgubbstårta:


  Prislista:


  Ca 8 bitar 545 kr


  Ca 12 bitar 685 kr


  Ca 16 bitar 795 kr


  Beställning av tårtor:

  Då vissa av tårtornas innehåll kräver lång bearbetningstid för att man skall kunna använda dem som ingrediens behöver beställningarna göras senast 4 dagar innan önskad leverans.


  Beställningar görs via mail:

  kullancake@utochin.se


  Beställningar hämtas vid adress:

  Labackavägen 30 A i Kållered.  E-mail: info@utochin.se